- Ziemniaki gotować w łupinkach przez ok.10 min.
- Na patelni podsmażyć pokrojoną w kosteczkę cebulę i paprykę.
- Dodać mięso i całość smażyć ok. 5min.
- Następnie dodać pokrojone pomidory, fasolę, kukurydzę
i koncentrat pomidorowy. - Przyprawić do smaku solą, pieprzem i ostrą mieloną papryką.
- Ostudzone ziemniaki przekroić na pół i łyżeczką wydrążyć środek. Następnie wypełnić je farszem.
- Ziemniaki z farszem owinąć folią aluminiową i zapiekać w piekarniku nastawionym na 180° C przez 30 min.
Witajcie. Właśnie tutaj będziecie mogli znaleźć wiele cennych recenzji na temat filmów. Każdy znajdzie coś dla siebie z dziedziny muzyki klubowe, chemii,a nawet coś od kuchni :) Pozdrawiam Joanna :)
poniedziałek, 27 maja 2013
diabelskie ziemniaczki
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz